تفاوت لوله های پلی اتیلن دو جداره با تک جداره
تفاوت لوله های پلی اتیلن دو جداره با تک جداره
لوله های دوجداره و تک جداره هردو در طیفی از کاربردها مورد استفاده قرار می گیرند. آنها دارای تفاوت هایی هستند که باعث می شود هریک مناسب انواع خاصی از پروژه ها باشند. در اینجا مقایسه ای از دو نوع لوله ارائه می شود
پلی اتیلن یکی از بهترین موادی است که برای ساخت لوله ها به کار می رود. برای همین برای انواع کاربردها نیاز است تا محصولی متناسب با شرایط کاری مورد نیاز انتخاب و برای استفاده در پروژه های انتقال مورد استفاده قرار گیرد.
بیشتر بخوانید : لوله پلی اتیلن فاضلابی
پی بردن به تفاوت هر یک از این لوله ها با دیگری بسیار مهم است. برای همین ما سعی کرده ایم تا در ادامه تفاوت لوله پلی اتیلن دوجداره و لوله تک جداره پلی اتیلن را مورد بررسی قرار دهیم. در صورتی که علاقه مند هستید تا بیشتر در مورد انواع لوله تک جداره و دو جداره بدانید با ما همراه باشید.
کاربرد لوله های پلی اتیلن دو جداره
مشخصاتی که مربوط به لوله پلی اتیلن تک جداره بود را به طور کامل برای شما معرفی کردیم. اکنون باید در مورد لوله های دوبله دار اطلاعات بیشتری به دست آورید. لوله های دوجداره در برابر فشار خارجی و زمین لرزه مقاومت زیادی دارند. تعمیر و نگهداری لوله های دوجداره تا حدودی آسان است. مقاومت بالای لوله های دوجداره در برابر فشار خارجی و مواد شیمیایی به عنوان دیگر ویژگی های محصول شناخته می شوند. با مقایسه هر یک از لوله ها متوجه خواهید شد که کاربرد هر یک از آنها در چه زمینه ای است.
بیشتر بخوانید : لوله پلی اتیلن آبرسانی
لولههای پلیاتیلن تکجداره، کاربردهای گستردهای دارند. این لولهها برای انتقال مواد شیمیایی، آب و سیالات در صنایع و ساختمانها به کار میروند. در صنعت، برای انتقال هوای فشرده و سیستمهای خلأ نیز، لولههای تکجداره کاربرد دارند. همچنین، برای حل مسائل زهکشی در بزرگراهها نیز از این لولهها بهرهمند میشود.
لولههای تکجداره پلیاتیلن در ساختمانهای اداری و مسکونی نیز به طور گسترده مورداستفاده قرار میگیرند. این لولهها در سیستم انتقال فاضلاب نیز کاربرد دارند و تمامی استانداردهای بینالمللی را در تولید آنها رعایت شده است.
کاربرد لوله پلی اتیلن تک جداره
لولههای پلیاتیلن تکجداره، کاربردهای گستردهای دارند. این لولهها برای انتقال مواد شیمیایی، آب و سیالات در صنایع و ساختمانها به کار میروند. در صنعت، برای انتقال هوای فشرده و سیستمهای خلأ نیز، لولههای تکجداره کاربرد دارند. همچنین، برای حل مسائل زهکشی در بزرگراهها نیز از این لولهها بهرهمند میشود.
بیشتر بخوانید : لوله پلی اتیلن تک جداره
لولههای تکجداره پلیاتیلن در ساختمانهای اداری و مسکونی نیز به طور گسترده مورداستفاده قرار میگیرند. این لولهها در سیستم انتقال فاضلاب نیز کاربرد دارند و تمامی استانداردهای بینالمللی را در تولید آنها رعایت شده است.
انواع لوله پلی اتیلن دو جداره
● لوله ی پلی اتیلنی دوجداره ی کورتیوب دار
● لوله ی پلی اتیلنی دو جداره ی کاروگیت
● لوله پلی اتیلنی دوجداره ی اسپیرال ( لوله ی درز دار – مارپیچی شکل )
مزایای انواع لوله پلی اتیلن دو جداره و تک جداره
لوله های تک جداره و در مواردی لوله های دوجداره از پر فروش ترین محصولاتی هستند که در بازار همه شهرهای بزرگ مانند اصفهان و تهران برای خرید یافت می شوند. همه این محصولات ویژگی های مشترکی دارند که باعث این استفاده های گسترده در پروژه های انتقال شده است.
ما در زیر لیستی از مزایای مشترک لوله پلی اتیلن تک جداره و لوله پلی اتیلن دوجداره را برای شما ذکر کرده ایم:
- طول عمر بالا
- انعطاف پذیری و قابلیت تحمل خمش.
- وزن کمتر نسبت به انواع لوله فولادی ، GRP و چدنی.
- قابلیت جوش و کاربرد کوپلر برای اتصال و در نتیجه سهولت و سرعت در نصب و کارگذاری
- عایق در برابر جریان الکتریسیته
- رسوب ناپذیری به دلیل صیقلی بودن سطح داخلی لوله
- مقاومت بالا در برابر انواع پوسیدگی و حملات میکروبی
بیشتر بخوانید : لوله پلی اتیلن دوجداره
معایب لوله پلی اتیلن تک جداره
لولههای پلی اتیلن علاوه بر مزایای بسیار، معایبی نیز دارد، االبته بایستی بدانید که این معایب به معنای بد بودن این لوله نیست، حال ممکن است این سوال برایتان پیش آمده باشد که معایب لوله پلی اتیلن چیست؟
- نا مناسب برای فشارهای بالا: به دلیل عدم وجود یک لایه تقویتکننده یا عایق، برای فشارهای بالا مناسب نیستند.
- عدم قابلیت عایقبندی یا جداسازی مواد داخلی:به دلیل وجود تنها یک لایه، این قابلیت وجود ندارد.
- حساسیت به اشعه UV: در مقایسه با برخی از مواد دیگر، ممکن است حساسیت بیشتری به تابش اشعه UV داشته باشند.
- محدودیت در دما: در دماهای بسیار بالا یا پایین، عملکرد آنها ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد.
- نیاز به اتصالات ویژه: برخی از کاربردها ممکن است نیاز به اتصالات ویژه یا فیتینگها داشته باشند که ممکن است هزینهها را افزایش دهد.
در کل، لولههای تکجداره پلیاتیلن برای بسیاری از کاربردها گزینه مناسبی هستند، اما باید نیازها، شرایط و محدودیتهای پروژه را به دقت بررسی کرد تا انتخاب بهینهتری انجام دهیم.
معایب لوله پلی اتیلن دو جداره
حال این نوع لوله همانند دیگر لولهها معایبی نیز دارد اما لازم به ذکر است که به معنی کیفیت پایین این لوله نیست، حال لولههای پلی اتیلن دو جداره به دلیل مزایای بسیار همواره مورد استقبال بوده و در بسیاری از صنایع استفاده میشود و اما معایب لوله پلی اتیلن عبارتند از:
- هزینه بالاتر: نسبت به لولههای تکجداره، هزینه تولید و نصب این لولهها بیشتر است.
- نیاز به تجهیزات ویژه: برای نصب این نوع لولهها، ممکن است نیاز به تجهیزات ویژه یا فیتینگهای خاص باشد.
- حجم بیشتر: به دلیل داشتن دو لایه، حجم این لولهها بیشتر از لولههای تکجداره است، که ممکن است در فضاهای محدود مشکلساز باشد.
- محدودیت در دما: در دماهای بسیار بالا یا پایین، عملکرد آنها ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد.
- حساسیت به نصب نادرست: اگر به درستی نصب نشوند، ممکن است مشکلاتی مانند نشت یا ترکیدگی ایجاد کنند.
تفاوت لوله های تک جداره و دوجداره پلی اتیلن
با توجه به مطالبی که بیان شد ممکن است بپرسید لوله پلی اتیلن تک جداره چه تفاوتی بالوله دو جداره دارد؟ شما در ساختار لوله های دوجداره می توانید دو لوله با هم ببینید که بخش داخلی آن ها صاف بوده و بخش بیرونی موج دار است. لوله های تک جداره وزن کمتری داشته و از میزان انعطاف پذیری بالاتری برخوردار هستند. علاوه بر این به راحتی می توان این لوله ها را نصب کرد و برای نصب نیز نیاز به تجهیزات زیادی ندارند.
لیست قیمت لوله های پلی اتیلن تک جداره و دو جداره
برای کسب اطلاع از لیست قیمت لوله های پلی اتیلن تک جداره و دوجداره به وب سایت وزین پایپ مراجعه کنید تا از قیمت های به روز محصولات وزین پایپ مطلع شوید و با آگاهی کامل برای خرید اقدام کنید.
وزین پایپ با بیش از 3 دهه تجربه در زمینه تولید و توزیع انواع لوله و اتصالات پلی اتیلن ، یکی از پیشگاهمان این صنعت به شمار می آید. ما در مجموعه وزین پایپ تلاش را بر این قرار دادیم تامشتریان به راحتی بتوانند باکارشناسان فروش کارخانه ارتباط برقرار کرده و خرید خود را با خیالی راحت و قیمتی مناسب انجام دهید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با لیست قیمت انواع لوله پلی اتیلن و لوله های پلیمری دیگر میتوانید از طریق راه های ارتباطی قرار داده شده در سایت با کارشسناسان فروش ارتباط برقرار کرده و اطلاعات لازم را کسب نمایید.
جمعبندی
تفاوت لولههای پلیاتیلن تکجداره و دوجداره در نوع استفاده و خصوصیات ظاهری آنها است. لولههای تکجداره برای سیستمهای آبرسانی و انتقال فاضلاب در صنعت، ساختمان و زیرساختهای مختلف مورداستفاده قرار میگیرند. اتصالات این لولهها ممکن است با جوشکاری لببهلب، جوشکاری الکتروفیوژن، یا اتصالات پیچشی انجام شود. لولههای دوجداره یا کاروگیت بهخاطر مقاومت بیشتر در برابر فشار و مواد شیمیایی در صنایع پتروشیمی و فاضلاب مورداستفاده قرار میگیرند. اتصالات این لولهها میتوانند بهصورت مکانیکی یا حرارتی با کوپلر و واشر یا جوشکاری اکستروژن انجام شوند.
وزین پایپ تولید کننده انواع لوله های پلی اتیلن
امیدوارم مطلب بالا در ارتباط با تفاوت لوله های پلی اتیلن دو جداره با تک جداره مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد. جهت مطالعه مطالب دیگر می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید.
1 فکر در مورد “ تفاوت لوله های پلی اتیلن دو جداره با تک جداره ”